Har du köpt nytt hus och ska måla din fasad?

Vi på Nybergs målar om din fasad på ditt nya hus och sätter kvalitet, hållbarhet och miljö högst upp på prioritets listan. För att när man målar om fasaden vill man att resultatet ska hålla i flera år. Det är fasaden som får stå ut med den omgivande miljön som varierar väldigt kraftigt i Sverige. Vi har regn, hagel, snö , sol, värme och kyla alla dessa olika klimat kommer den ny målade fasaden att utstå. Därför vill vi rekommendera er kunder att inte stirra er blinda på priset, och glömma bort kvalitetsfaktorn i arbetet. Eftersom ett arbete utfört rätt med kvalitet kommer
hålla bättre och längre tid. Vilket i slutändan sparar er pengar eftersom ni inte kommer behöva måla om fasaden på ert hus lika många gånger.

Kvalitet är vår högsta prioritet

Ett bra resultat ska hålla i minst 15 år och även ha den där nya känslan längs alla åren. Vi på Marlons Måleri & design arbetar med fasta priser så att ingen förvirring kan uppstå. För oss ärdet extremt viktigt att kommunikationen mellan oss och er kunder är glasklar, så att ni i slut ändan känner er nöjda till hundra procent. Tveka inte att kontakta oss om ni har tänkt måla fasaden på ert nya hus eller bara vill måla om fasaden på ert befintliga hus för ett fast pris. Vi bjuder alltid på ett kostnadsfritt första besök, där vi delar med oss av vår expertis och tar även oss tiden att svara på alla era frågor och funderingar.

Vi vill gärna att ni berättar alla era idéer för oss in i minsta detalj. Så att vi får en så klar bild som möjligt av vad ni vill ha, så vi sedan kan leverera den bilden till er. Vi kommer slutligen lämna en offert till er med ett fastpris. Nästa steg är att vi skickar ut en projektledare som besiktar fasaden grundligt.

Processen från måleri förfrågan till utförandet

Projektledaren kommer hålla koll på den bild ni har beskrivit av slutresultatet och förmedla det till målarna så att er bild stämmer överens med resultatet i slutändan. Projektledaren följer upp arbetet längs hela vägen från början till slut. Så ni behöver inte känna någon oro att ni kommer behöva ha kontakt med flera olika personer vilket kan göra att information missas. För oss är kommunikation jätteviktigt, en bra kommunikation längs hela arbetet är den faktorn som gör att det blir ett lyckat arbete! 

När arbetet är klart, gör projektledaren och ni tillsammans en slut besiktning. Där ni går igenom resultatet i detaljnivå, för oss är inte arbetet klar förens ni är nöjda till hundra procent. Vi vet att en nöjd kund är en återkommande kund. Resultatet kommer att hålla i decennier men vi kommer ta emot er med öppna armar när det blir dags igen. Så tveka inte på att kontakta oss när ni vill måla er fasad. Vi erbjuder en fri första konsultation helt utan villkor, våra offerter är fastpris utan krångel och slutresultatet håller alltid hög kvalité.

fasadmålning logotyp

Kontakta oss vi formuläret nedan